Mikä SnapSkan on?

SnapSkan on Nokian Renkaiden palvelu, jolla halutaan parantaa tieliikenneturvallisuutta kasvattamalla tietoisuutta renkaiden kunnosta ja sen vaikutuksesta turvallisuuteen. Palvelu on käyttäjälle kokonaan maksuton ja sitä voi käyttää kuka tahansa riippumatta auton merkistä, mallista tai rengasmerkistä.

Onko SnapSkan-skannaus maksuton?

Kyllä, SnapSkan-skannaus ja -palvelu on maksuton. Parkkihallit hinnoittelevat omat pysäköintiin liittyvät palvelunsa. Mittaus onnistuu maksutta SnapSkan-käsimittauslaitteilla myös monissa Vianor-palvelupisteissä, jotka löytyvät snapskan.fi-sivulta

Miten palveluun rekisteröidytään?

Palveluun rekisteröidytään syöttämällä ajoneuvon rekisteritunnus osoitteessa www.snapskan.fi

Pitääkö SnapSkan-raportti tilata aina, kun ajaa mittalaitteen yli?

Ei tarvitse. Kertarekisteröitymisen jälkeen linkki raporttiin tulee automaattisesti uuden mittauksen jälkeen, ei kuitenkaan useammin kuin kerran kuukaudessa. Halutessaan raportin voi tilata useammin kirjautumalla uudestaan.

Mitä tietoja SnapSkan-palvelun käyttäjästä kerätään ja tallennetaan?

Mittauksen yhteydessä tallennetaan mittaustulos, rekisteritunnus, mittauksen ajankohta sekä tieto, millä mittalaitteella mittaus tehtiin. Kerätyt tiedot poistetaan järjestelmästä automaattisesti seitsemän (7) päivän kuluessa, mikäli rekisteröitymistä ei ole siihen mennessä tehty. Autojen tai matkustajien tietoja tai edellä mainittujen kuvia ei tallenneta järjestelmään.

Palveluun rekisteröidyttäessä annetaan näiden tietojen lisäksi myös sähköposti asiakkaan tunnistamiseksi. SnapSkanin käyttöehdot ja tietosuojaseloste ovat EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset, ja ne löytyvät palvelun internetsivun www.snapskan.fi alalaidasta. Käyttäjää ei lähestytä markkinointitarkoituksessa, jos hän ei erikseen anna siihen lupaa.

Miksi en saa raporttia renkaideni kunnosta, vaikka olen rekisteröitynyt?

Mittaustulosta ei voida aina toimittaa teknisistä tai muista syistä. Syitä, miksi raporttia ei toimiteta: rekisteritunnuksen luku ei onnistunut (lika, lumi), mitattuja renkaita ei ole tarpeeksi (joku rengas ei osunut mittalaitteelle) tai mittalaite ei ehtinyt lukea kaikkia peräkkäin tulevia autoja. Rengasraportti päivittyy automaattisesti, kun onnistunut mittaus on olemassa.

Miksi renkaiden kulutuspintaa on raportin mukaan vähemmän kuin itse mittaamani?

SnapSkan-raportin tulos ilmoitetaan turvallisuussyitä kuluneimman renkaan mukaan. Yksittäisten renkaiden mittaustulos on mitattujen pääurien keskimmäinen arvo (mediaani) pyöristettynä kokonaiseen millimetriin. Klikkaamalla rengasraportilla olevia renkaan kuvia, näet tarkemmat mittatulokset renkaasta. Esimerkki: Mitatut urat renkaasta: 5,5 mm 4,6mm 5,7 mm 5,4mm Mediaani: 5,45 mm Pyöristys: 5 mm

Voiko kerran palveluun rekisteröitynyt autoilija poistaa tietonsa järjestelmästä?

Kyllä voi. Käyttäjän poistaessa tietonsa myös kaikki aiemmat raportit poistuvat pysyvästi.

Miten muutan palveluun ilmoittamiani yhteystietoja?

Palveluun ilmoittamasi yhteystiedot pystyy vaihtamaan seuraavasti. Poista palveluun rekisteröimäsi yhteystieto, jonka haluat muuttaa, osoitteessa www.snapskan.fi/opt-out. Tämän jälkeen rekisteröidy palveluun uudelleen päivitetyllä yhteystiedolla osoitteessa www.snapskan.fi

Takaisin