Onko SnapSkan-skannaus maksuton?

Kyllä, SnapSkan-skannaus ja -palvelu on maksuton. Q-Parkin parkkihallissa Turun Stockmannilla parkkihalli hinnoittelee omat pysäköintiin liittyvät palvelunsa. Lisäksi mittaus onnistuu maksutta SnapSkan-käsiskannereilla monissa Vianor-toimipaikoissa.

Mitä SnapSkan tekstiviestin lähettäminen maksaa?

Ei mitään. Palvelu ja raportti ovat jokaisella kerralla ilmaisia.

Kuinka usein saan tekstiviestejä, mikäli rekisteröidyn?

30 päivän välein. Mikäli renkaasi mitataan useammin, automaattisesti raportti tulee 30 päivän välein. Useammin raportin halutessasi voit aina tilata raportin uudelleen.

Minkä vuoksi en saanut raporttia tai näe uusinta mittaustulosta?

Suurimmassa osassa tapauksista syynä ovat hankalat sääolosuhteet. Teknisiä sekä laadullisia syitäkin on, sillä haluamme taata parhaan ja luotettavan mittatuloksen.

Mitä tietoja SnapSkan-palvelun käyttäjästä kerätään ja tallennetaan?

Mittauksen yhteydessä tallennetaan mittaustulos, rekisteritunnus, mittauksen aika sekä paikka. Rekisteritunnus ja mittaustulos ovat tallennettuna sellaiseen muotoon, ettei niitä pysty käyttämään ennen palvelun rekisteröimistä. Rekisteröityessä palveluun annetaan näiden tietojen lisäksi myös yhteystiedot palveluntuottamista ja -viestintää varten.

Tietoja autoista, matkustajista tai niiden kuvia ei tallenneta järjestelmään. Kerätyt tiedot poistetaan järjestelmästä automaattisesti 7 päivän kuluessa, mikäli rekisteröitymistä siihen mennessä ei ole tehty.

Sitoutuuko rekisteröitymällä Nokian Renkaiden tai Vianorin kanta-asiakkaaksi?

Käyttäjä ei sitoudu kanta-asiakkaaksi. Rekisteröitymisen myötä käyttäjä antaa lupansa vastaanottaa palveluviestintää. Käyttäjä voi lopettaa palvelun milloin tahansa.

Voiko kerran palveluun rekisteröitynyt autoilija poistaa tietonsa järjestelmästä?

Kyllä voi. Käyttäjän poistaessa tietonsa, myös kaikki aiemmat raportit poistuvat pysyvästi.

Onko SnapSkan tapa kerätä Nokian Renkaille/Vianorille uusi asiakasrekisteri?

Haluamme lisätä tietoisuutta renkaiden kunnosta ja turvallisuudesta. Käyttäjä saa Vianorilta tarjouksen uusista turvallisista renkaista pyytäessään. Käyttäjää ei lähestytä viestintätarkoituksessa, jos hän ei erikseen ja nimenomaisesti anna siihen lupaa rekisteröitymällä tai tilaamalla tuloksia tekstiviestillä. Käyttäjän poistaessa tietonsa, häntä kohdellaan kuin uutta asiakasta uuden mittauksen yhteydessä.

Noudattaako SnapSkan-palvelu jo EU:n 25.5.2018 voimaan tulevaa uutta tietosuoja-asetusta?

SnapSkanin tietosuojaseloste on henkilötietolain 10 § ja 24 § mukainen ja se löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta https://www.snapskan.fi/terms. Varmistamme siirtymäaikana, että SnapSkan vastaa EU:n asetusta.

Takaisin